Share
Scroll down

sMART HOME
vILA

Dream home vila sa smart house (pametna kuća) sistemom, po planu gradnje predviđena za tri porodice, nudi sve ono što je neophodno za maksimalnu udobnost i najviši standard življenja.

DREAM Home Vila

Dream home vila, prilagođena je za život 3 porodice. Nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Novom Sadu. Luksuzni stanovi, građeni su od najkvalitetnijih materijala, sa salonskom visinom prostorija.

LUKSUZNI STANOVI U NOVOM SADU

Da li ste u potrazi za modernim i luksuznim stanom u Novom Sadu, koji u isto vreme nudi i stil i sigurnost?

Od lokacije do funkcionalnosti i svega sto to podrazumeva, Dream Home vila obezbeđuje pažljivo izgrađene luksuzne stanove koji odgovaraju svim vasim potrebama- sigurnosna vrata, hrastov pod, centralni usisivač, video interforn, kao i video nadzor.

Dream Home vila vam nudi 3 sprata stilizovanih jedinica koje ćete nazvati svojim i od njih napraviti ličnu, privatnu oazu.

Potpuno nova dimenzija hedonističkog načina života i nešto što nikada niste iskusili nalazi se u Dream Home vili.

POZOVITE ODMAH:   +381 63 505 080   |   +381 62 562 562

01.
0
KUPATILA
0
SOBE
0
PARKING MESTA
0
Penthouse

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

Dream Home Vila je opremljena po najvišim tehnološkim i arhitektonskim standardima.

Spoljni zidovi su ,,sendvic,, zidovi sledeceg sloja: keramicki termo – blok (25cm), EPS ploce (10cm), mrežica i lepak sa završnim slojem od fasadnog ž tankoslojnog završnog maltera (tipa Bavalit i sl.) u boji u zavisnosti od položaja na fasadi.

Prilikom izvodenja voditi računa o kompatibinosti ugradenih materijala pa je preporuka da se za celu poziciju koristi sistemsko rešenje od jednog proizvoda. Zidovi sa unutrašnje strane malterisani su produžnim malterom (d=1.5cm) i boje se disperzivnom bojom u tri sloja.

U sanitarnim prostorijama i kuhinjama zidovi se oblažu keramickim plocicama i klase, u kupatilima i toaletima od poda do plafona, a u kuhinjama do visine 1.50m.

01.

ENTERIJER I UNUTRAŠNJA OBRADA

Luksuzni stanovi imaju izvanredna funkcionalna i arhitektonska rešenja. Veoma moderan eksterijer vile.

Pregradni zidovi ka hodnicima su od termo bloka d=25cm, dok su pregradni zidovi izmedu prostorija unutar stana zidani od opeke u produžnom malteru d=12cm. Plafoni se takode malterišu i boje disperzivnom bojom.

Podovi u sobama, trpezarijama i hodnicima su od klasicnog hrastovog parketa I klase (d=2.2cm), a u kupatilima, WC-ima, ostavama i kuhinjama od keramickih plocica I klase. Podovi na lodama su od mrazootpornih plocica (d=1cm).

Stepenište i hodnici završno se obraduju granitnom keramikom. U zoni ulaza na stepeništu i rampi predvideti protivkliznu površinu.

02.

Stanarska ostava

KUPOVINOM NEKOG OD LUKSUZNIH STANOVA U DREAM HOME VILI, PRIUŠTIĆETE SEBI I SVOJOJ PORODICI IZUZETAN KVALITET ŽIVOTA.

od 45m2 smeštena je u suterenu vile. Poseduje chute laundry sistem za odlaganje, pranje i sušenje veša.

Takođe, ostava ima grejanje, vodu i struju kao i pruža veliku količinu dodatnog prostora gde možete odložiti stvari koje Vam trenutno nisu neophodne. Ovde možete odložiti bicikl, kolica, garderobu…

Veliki prostor i funkcionlnost ostave Vam pružaju mnogo opcija za još udobniji život.

03.

Chute laundry system

Najlakši način da donesete prljavo rublje u svoju mašinu za pranje je preko Chute laundry sistema.

Chute Laundry Sistem- funkcioniše tako što se iz Vašeg stana, veš ubacuje kroz otvor kojim dospeva do određenog mesta u ostavi, koja je u suterenu, u kojoj se nalaze veš mašina i mašina za sušenje veša. 

Ovakav sistem odlaganja veša sprečava njegovo nagomilavanje u Vašem stanu i garantuje visok stepen bezbednosti.

04.

Centralni usisivač

Centralni usisivač – novi koncept usisavanja doma!

Centralni usisivač – novi koncept usisavanja doma!

Centralni usisivač je postavljen u ostavi, i sistemom specijalnih PVC cevi instaliranih u objektu, povezan je sa strateški postavljenim utičnicama za usisno crevo kojim se vrši usisavanje.

Prljavština putem cevovoda odlazi do centralnog usisivača.

Izuzetno efikasno usisavanje, jednostavno korišćenje i minimalna buka su samo neke od prednosti ovakvog načina usisavanja.

05.

podesivost temperature po sobama

Još jedna od pogodnosti u kojoj ćete sa svojom porodicom moći da uživate

Još jedna od pogodnosti u kojoj ćete sa svojom porodicom moći da uživate, jeste mogućnost biranja tačne temperature u svakoj od prostoriji stana.

Smart house sistem omogućava grejanje putem termostata koji se tačno podešava na željenu temperature.

Ukoliko biste želeli da dnevna soba bude zagrejana na 22°C, dečija na 25°C, a druga soba na 23°C – uz pomoć ovog funkcionalnog sistema, uživaćete u toploti i udobnosti svoga doma.

06.

PREMIUM KUPATILA

Još jedna od pogodnosti u kojoj ćete sa svojom porodicom moći da uživate

Svaka stambena jedinica u Dream Home vili poseduje dva kupatila te jedan toalet, koja su naši dizajneri kreirali sa željom da vam pruže maksimalan užitak, pa tako uz kupku možete da gledate vodootporni televizor.

Kupatila su opremljena premium klasom keramike i sanitarija.

07.

Giardino - Terasni prostor

Koncept Penthouse je krovni terasni prostor površine 100m2 na vrhu vile

Penthaus predstavlja najluksuzniju stambenu jedinicu Dream Home vile.

Ovaj penthaus ima posebno prilagođen dizajn, visoko kvalitetne završne detalje i smart tehnologiju. Na 100 metara kvadratnih terasnog prostora, sa prirodnim zelenilom, modernom zaštitom od sunca i baštenskim nameštajem imaćete jedinstven doživljaj zadovoljstva i opuštanja.

08.

Lokacija

Smeštena u neposrednoj blizini centra, a ujedno izmeštena od gradske buke

Smeštena u neposrednoj blizini centra, a ujedno izmeštena od gradske buke, vila se nalazi na idealnoj lokaciji kako za miran, porodični život, tako i za stanare željne dobrog provoda i razonode.

Spens, kupalište Štrand, kafići, restorani i škole, smešteni u okolini, kao i blizina Bulevara Evrope i Bulevara patrijarha Pavla, čine ovo mesto jednim od najatraktivnijih u Novom Sadu.

Ako ste razmišljali o najboljoj lokaciji za osnivanje svoga doma – nudimo Vam najbolje rešenje!

09.

Vaši najmiliji zaslužuju samo najbolje!

Uživajte u svakodnevnim aktivnostima tokom dana. Dom je srce svake porodice i mesto gde sa najdražima provodimo najviše vremena. Kao takav, zaslužuje da bude opremljen sa najinovatnijim i najnaprednijim rešenjima koja će pružiti poseban doživljaj života!

Kakav osećaj MI VAMA pružamo, ako kupite jedan od stanova u ovom luksuznom objektu?

OSEĆAJ BEZBEDNOSTI – zgrada je projektovana tako da obezbeđuje sigurnost na najvišem mogućem nivou. Imate mogućnost nadgledanja doma uz pomoć IP kamere i detekciju vanrednih situacija. U svakom trenutku bićete osigurani od provalnika i uvek možete biti obavešteni o nivou bezbednosti Vašeg doma. Život u uslovima koji Vašoj deci i najmilijima garantuju maksimalnu sigurnost je samo jedna od povlastica koju Vam pružamo.

OSEĆAJ KOMPLETNOG KOMFORA – Kontrola svih uređaja u kući je potpuno automatizovana! Ovakav jedinstven koncept omogućava da kontrolišete intenzitet i boju osvetljenja, kontrolu vlažnosti vazduha, upravljanje sistemom grejanja i hlađenja, kao i kontrolu BAŠ SVIH uređaja putem mobilne aplikacije. Jednostavno korišćenje ne oduzima vreme – luksuzan koncept unosi praktičnost u Vaš život !

JEDINSTVEN OSEĆAJ KOJI MORATE DOŽIVETI!
Proživite neverovatno iskustvo luksuznog načina života! Svaki dan zaslužuje da ga proživite na najbolji mogući način, a mi ćemo Vam u tome rado pomoći!

© Dream Home 2019 / All rights reserved.   |   Created by MicroMedia
Back to top