Share

Apartman di Lusio Viskoko prizemlje

U potrazi ste za mestom koje će Vašoj porodici i Vama pružiti moderan, komforan i ugodan način života?

Detalji apartmana Kupovinom nekog od luksuznih stanova u Dream home vili, priuštićete sebi i svojoj porodici izuzetan kvalitet života.
0
1

Gallery

http://003a
http://002a
http://01
http://4
http://004a
http://3
http://1
http://05
http://001a
http://Render%20Americki%20sto
http://2
http://06
http://04
http://03
http://02
http://0H8A1071
http://0H8A1129
http://_I0A9050
http://Visoko-prizemljex800

Detalji apartmana DI LUSSO

Za razliku od redovne gradnje "na top lokacijama" naša lokacija nudi i luksuz i kvalitet koji je nedostižan za standard gradnje u Novom Sadu. Usled rasta cena nekretnina na tržištu Novog Sada, stanovi od 100m²+ na atraktivnim lokacijama kreću se od 2200€ po m², dok je cena našeg stana u rezidencijalnom delu Novog Sada (ulica Tone Hadžića) svega 1877€ po m².

Ono što nas izdvaja u odnosu na ponudu u Novom Sadu je mogućnost kupovine multifunkcionalne ostave kvadrature 45m². Ostavili smo mogućnost da ostava bude neposredno povezana sa vašim stanom putem CHUTE LAUNDRY sistema odnosno, kada bacate veš iz stana on direktno odlazi u ostavu. Druga mogućnost je direktno spajanje ostave sa stanom stepenicama.

Ukoliko se odlučite za kupovinu i stana i multifunkcionalne ostave dobijate prosek CENE STANA PO 1650€, što je apsolutno nemoguće naći na "top lokacijama".

Dakle, kod nas imate i top lokaciju i najviši kvalitet u praksi, a ne na rečima i reklami.

Dream Home Vila je mesto koje će vašoj porodici i vama pružiti moderan, komforan i ugodan način života. Dream Home Vila sa smart house "pametna kuća" sistemom po planu gradnje predviđena je za život tri porodice, tako da nudi sve što je neophodno za maksimalnu udobnost i potpunu privatnost, uz najviši standard življenja.

Pored odličnog rasporeda prostorija unutar apartmana DI LUSSO obezbeđena su dva parking mesta. Ono što ovaj stan čini povoljnim u odnosu na tržišnu ponudu je ekskluzivno dizajniran ulaz, ulazna vrata Renie, parket od hrastovog drveta (S klase), salonska visina prostorija i one key koncept. Sve pomenuto je korak ispred svega što ste ikada mogli zamisliti kada se pomene koncept urbanog i luksuznog stila života.

Već zvuči savršeno, zar ne?

Ipak ovo su samo neki od elemenata koji ovaj objekat čine savršenim izborom za sve one koji svojoj porodici žele da priušte moderan i ugodan način života. Ukoliko želite detaljnije da se upoznate sa ponudom apartmana DI LUSSO u Dream Home Vili budite slobodni da nas kontaktirate putem mejla: info@dreamhome.rs ili putem telefona: +381 21 303 1337 | +381 21 303 1338 | +381 63 223 888

Galerija slika
© Dream Home 2019 / All rights reserved.   |   Created by MicroMedia
Back to top