Share
Scroll down

SMART HOME
VILA

Dream home vila sa smart house (pametna kuća) sistemom, po planu gradnje predviđena za tri porodice, nudi sve ono što je neophodno za maksimalnu udobnost i najviši standard življenja.

DREAM Home Vila

Objekat je projektovan kao stambeni, sa tri stambene jedinice (na svakoj etaži se nalazi po jedna stambena jedinica).

LUKSUZNI STANOVI U NOVOM SADU

Dom koji uz pomoć savremene tehnologije omogućava djelimičnu ili potpunu automatsku kontrolu različitih sistema (rasveta, električnih i kućnih uređaji, audio TV, sistemi sigurnosti, videonadzor, kontrola pristupa).

Pametandom ima „stvari” povezane međusobno i sa nama (mobilne aplikacije, upravljačke konzole).

Glavne prednosti Smart House sistema su:

  1. Komfor;
  2. Ušteda novca;
  3. Kontrola uređaja;
  4. Ušteda vremena;
  5. Bezbednost.


POZOVITE ODMAH:
  +381 63 505 080   |   +381 62 562 562

01.
0
KUPATILA
0
SOBE
0
PARKING MESTA
0
Giardino / terasa

SMART Home sistem

OBLO Living (skraćeno OBLO) pruža najinovativnija i najnaprednija rešenja i proizvode za Vašu pametnu kuću.

OBLO Living (skraćeno OBLO) pruža najinovativnija i najnaprednija rešenja i proizvode za Vašu pametnu kuću.

OBLO Living kombinuje kompletno softversko rešenje za kućnu automatizaciju sa interno razvijenim uređajima i partnerskim uređajima sa ciljem da pokrije osvetljenje, bezbednost, sigurnost, energetsku efikasnost i druge aspekte brzo rastućeg tržišta kućne automatizacije.

U OBLO sistemu kućne automatizacije četiri elementa funkcionišu zajedno kako bi kreirali Vaš savršen pametni dom: Aplikacije, Kontroler, Cloud i Nodovi.

CLOUD

OBLO cloud igra važnu ulogu u OBLO sistemu kućne automatizacije, s obzirom na to da omogućava kontrolu i van kuće. Izgrađen oko savremenih tehnologija, obezbeđuje najviši stepen sigurnosti i stabilnosti. Cloud takođe omogućava nadgledanje i kontrolu kuće sa bilo kog uređaja baziranog na web pretraživaču.

NODOVI

Korišćenjem OBLO nodova u kombinaciji sa mobilnom aplikacijom i kontrolerom, pretvorićete svoj dom u pametni dom u nekoliko jednostavnih koraka. Bez obzira da li želite da kontrolišete svetla, temperaturu, potrošnju električne energije ili nešto drugo, OBLO nodovi su Vam na usluzi.

APLIKACIJE

Pružajući intuitivnu mobilnu aplikaciju, jednostavnu za korišćenje na najzastupljenijim mobilnim platformama (Android i iOS) i uređajima baziranim na web pretraživačima (HTML), obezbeđujemo kontrolu Vaše kuće bez ikakvog napora. Aplikacija će Vam pomoći da nadgledate i kontrolišete svoj dom, bez obzira gde se nalazite.

KONTROLER

Najvažnije mesto u OBLO sistemu za pametne kuće je rezervisano za kontroler, uređaj koji služi kao mozak sistema. To je centralni uređaj koji objedinjuje OBLO nodove u inteligentan sistem i omogućava Vam da ih nadgledate i kontrolišete uz pomoć mobilne aplikacije. Kompaktan dizajn OBLO kontrolera omogućava njegovo savršeno uklapanje u Vaš enterijer.

02.

SMART house

Kupovinom nekog od luksuznih stanova u Dream home vili, priuštićete sebi i svojoj porodici izuzetan kvalitet života.

Smart house (pametna kuća), salonska visina stanova, 2 garažna mesta po stanu, Penthouse (apartman na drugom spratu), dodatne prostorije (ostava 45 m2), vrhunski enterijer, chut laundry sistem, podesivost grejanja za svaku sobu individualno, centralni usisivač, tv u svakom kupatilu, smart sistem otvaranja kapije, split sistem klima uređaja, video nadzor, itd.

Vrhunski kvalitet materijala završnih radova, hrastov parket I klase, keramičke i granitne pločice, sanitarni uređaji i elementi najluksuznijih brendova, spoljašnja fasada tipa FunderMax®, vrhunski izolacioni materijali. Mogućnost izvođenja završnih radova i ugradnje opreme po specifičnom zahtevu kupca.

Luksuzni stanovi imaju izvanredna funkcionalna i arhitektonska rešenja. Veoma moderan eksterijer vile. Prostrana terasa sa pogledom na Frušku goru. Zajednički prostor u dvorištu parcele za dnevne aktivnosti, odmor, roštilj i sl.

Kupovinom nekog od luksuznih stanova u Dream home vili, priuštićete sebi i svojoj porodici izuzetan kvalitet života.

Dream Home vila je opremljena po najvišim tehnološkim i arhitektonskim standardima. Luksuzna moderna vila u srcu Novog Sada.

03.
© Dream Home 2019 / All rights reserved.   |   Created by MicroMedia
Back to top