POMERITE DOLE

SMART HOME
VILA

Dream home vila sa smart house (pametna kuća) sistemom, po planu gradnje predviđena za tri porodice, nudi sve ono što je neophodno za maksimalnu udobnost i najviši standard življenja.

EKSKLUZIVNOST

Luksuzni apartmani predstavljaju savršen izbor za porodični koncept stanovanja.

Misija prilikom građenja Dream Home vile bila je izgraditi najluksuzniji objekat u Novom Sadu, što smo i postigli kombinacijom ukusa, stila i iskustva naših dizajnera sa najkvalitetnijim i najskupljim materijalima uspeli smo da postavimo nove standarde u građevinarstvu.

Od ekstravagantnog eksterijera preko modernog i posebno obezbeđenog ulaza do luksuznog enterijera koji krase kupatila premium klase opremljena vodootpornim televizorima, vrata Renie, Smart House sistem.

Prostorije ove vile krase salonske visine plafona, ALU stolarija masivnih i velikih profila koja pruža maksimalnu osvetljenost prostorija kao i pejzažni pogled. 

PREMIUM PAKET OPREME

Pored najmodernije ekskluzivne i izuzetno sadržajne opreme uz vrhunski kvalitetnu izradu, naša vila poseduje preko 15 elemenata koje nećete naći kod konkurencije, opremu za 2 klase bolju i minimum 5 elemenata koje nijedan objekat u Novom Sadu trenutno ne poseduje.


POZOVITE ODMAH:
  +381 63 505 080   |   +381 62 562 562

01.
0
KUPATILA
0
SOBE
0
PARKING MESTA
0
MULTIFUNKCIONALNA OSTAVA

KONCEPT URBANE VILE

Funkcionalno stanovanje, salonska visina prostorija (3,1m), prostrane i svetle prostorije, veličina stana, koncept tri stana.

Dream Home vila je predviđena za život tri porodice, tako da obezbeđuje potpunu privatnost, mir i tišinu.

Svaki od tri stana (150m2) ima pripadajuću multifunkcionalnu ostavu i 2 parking mesta, što zajedno čini oko 200m2 efektivno iskorištenog prostora.

Ovakav koncept zadovoljava potrebe svake velike porodice, jer sadrži pored vrhunskog eksterijera i enterijera, Chut Laundry sistem, podesivost grejanja u svakoj prostoriji zasebno, centralni usisivač, otključavanje kapije putem čitača registarskih tablica automobila, split sistem klima uređaja kao i video nadzor kompletnog objekta.


POZOVITE ODMAH:
  +381 63 505 080   |   +381 62 562 562

02.

odnos cene i kvaliteta

Ono na sta smo posebno ponosni jeste odnos cene i kvaliteta.

Ono na šta smo posebno ponosni jeste odnos cene i kvaliteta…


Potrudili  smo se da pored svog luksuza i širokog spektra opreme koju vila poseduje, naš
proizvod bude dostupan kupcu. Kada uzmete u obzir klasičan tip gradnje i način gradnje ove vile shvatićete da cenu kvadrata plaćate po ceni klasične a ne premium gradnje.


POZOVITE ODMAH:
  +381 63 505 080   |   +381 62 562 562

03.

Dugotrajnost

Garantujemo da je Dream Home vila mesto gde se svi vaši snovi ostvaruju.

Gradeći Dream Home vilu, sa željom da vam obezbedimo kvalitetan život, fokusirali smo se na dugotrajnost i izdržljivost svake stambene jedinice koju vam nudimo, pa samim tim je Dream Home investicija koja rezultira uštedom.

Pažljivo pravljen parket od hrastovog drveta i fasada (FunderMax®) više su nego izuzetni, a rezultati našeg višegodišnjeg poslovanja i odsustvo potrebe za renoviranjem ulili su nam sigurnost u kvalitet onoga što vam obezbeđujemo, pa samim tim možemo da vam garantujemo da je Dream Home vila mesto gde se svi vaši snovi ostvaruju.

 


POZOVITE ODMAH:
  +381 63 505 080   |   +381 62 562 562

04.

sigurnost

OBLO Living (skraćeno OBLO) pruža najinovativnija i najnaprednija rešenja i proizvode za Vašu pametnu kuću.

Osećati se sigurno, znači biti slobodan…

Dream Home „pametna kuća“ je omogućila integraciju svih različitih sigurnosnih sistema u jedan komunikacioni sistem. Po prvi put sistem ne samo da vas obaveštava o događajima, već i sam preduzima određene mere kako bi sprečio ili sveo na minimum potencijalnu opasnost. 
Primenom sistema „pametne kuće“ je bezbednost vašeg objekta podignuta na viši nivo, a Vama kao korisniku je maksimalno uprošćeno korišćenje sistema u svakodnevnom životu.

  • – Sigurosna ulazna vrata
  • – Ulazna vrata težine 130kg
  • – Ulazna vrata vile na otisak prsta
  • – Otvaranje kapije putem (video) učitavanja registarske tablice automobila
  • – Ključ koji se ne može kopirati
  • – 10 sigurosnih kamera
  • – Protivprovalni alarmni sistem
  • – Protivpožarni alarmni sistem
  • – Protivpoplavni alarmni sistem
  • – Kontrola pristupa


POZOVITE ODMAH:
  +381 63 505 080   |   +381 62 562 562

05.
© Dream home fortress / All rights reserved. | Created by: MicroMedia
Povratak na vrh