POMERITE DOLE

MULTIFUNKCIONALNA
OSTAVA

Dream Home vila dizajnirana je tako da uz svaku kupljenu stambenicu jedinicu dobijate 45 metara kvadratnih multifunkcionalne ostave.

multifunkcionalna ostava

Dream Home vila dizajnirana je da zadovolji najviše životne standarde!

Dream Home vila dizajnirana je tako da uz svaku kupljenu stambenu jedinicu dobijate 45 metara kvadratnih multifunkcionalne ostave.

Multifunkcionalna ostava u opremi ima: (vodu, struju, sanitarni čvor, italijanske pločice 1. klase, smarthouse podešavanje grejanja).

Stanarska ostava omogućava da dobijete prostor koji će vas osloboditi buke od kućnih aparata. Zbog svoje infrastrukture možete je adaptirati u poslovni prostor, fitnes prostor ili za velnes i opuštanje.


POZOVITE ODMAH:
  +381 63 505 080   |   +381 62 562 562


Multifunkcionalna ostava povezana je sa CHUT LAUNDRY sistemom i CENTRALNIM USISIVAČEM.

CHUT LAUNDRY

NAJLAKŠI NAČIN DA DONESETE PRLJAVO RUBLJE U SVOJU MAŠINU ZA PRANJE JE PREKO CHUTE LAUNDRY SISTEMA.

Chute Laundry Sistem – funkcioniše tako što se iz Vašeg stana, veš ubacuje kroz otvor kojim dospeva do određenog mesta u ostavi, smeštene  u suterenu, u kojoj se nalaze veš mašina i mašina za sušenje veša.

01.

CENTRALNI USISIVAČ

CENTRALNI USISIVAČ – NOVI KONCEPT USISAVANJA DOMA!

Centralni usisivač je postavljen u ostavi, i sistemom specijalnih PVC cevi instaliranih u objektu, povezan je sa strateški postavljenim utičnicama za usisno crevo kojim se vrši usisavanje.

Prljavština putem cevovoda odlazi do centralnog usisivača.

Izuzetno efikasno usisavanje, jednostavno korišćenje i minimalna buka su samo neke od prednosti ovakvog načina usisavanja.

02.
© Dream home fortress / All rights reserved. | Created by: MicroMedia
Povratak na vrh